Flygpub 1 September - Hänt i sommar!

Välkommen gamla och nya medlemmar, och alla andra flygsportare, till flygpub igen tisdagen 1 September från kl 18. Även i år så håller vi till på Harrys vid Södra Station. Denna inledande pub har temat Hänt i Sommar. Kom och snacka av dig lite.

Detta är ett ypperligt tillfälle för dig som är ny inom flygsport att lära dig känna folk och utbyta tips! Drick valfri dricka, kanske ät en bit mat, snacka skärmflygning och annan flygsport. Det kommer även visas filmer och bilder under hela kvällen.

Temat för denna gång är hänt i sommar. Det har vart en ganska dålig sommar för flygning i Uppland men folk har hittat flygande lite varstans i världen och i Sverige. Skicka länkar till dina filmer och bilder till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så visar vi dom under kvällens gång! Det räcker med en länk till ditt Youtube/Vimeo sida så fixar vi resten.

Vi träffas tisdag 1 September, från kl 18 på Harrys vid Södra Stationen, hörnet Swedenborgsgatan-Fatburs Brunnsgata. Vi kommer köra första Tisdagen i månaden fram till nyår!

Välkomna!

Du har inte behörighet att skriva kommentarer.