Studiebesök hos SweSim [UPDATE #4!]

swesimÄr du intresserad av ett studiebesök hos SweSim? SweSim är en förening som pysslar med flygsimulatorer och Tim Jansson bjuder in oss på en visning.

 

 

 

UPDATE #4!

Dax för nytt besök hos Tim och SweSim. Det tredje besöket blir fredagen den 18:e mars, denna gång från kl 18.00 och max 6 personer för att det ska funka smidigt. Gå till enkäten >> och boka din plats om tiden funkar. Detta gör du genom att trycka på den lilla pennan framför ditt namn och sedan kryssa i och avsluta med att Spara. När antalet personer som bockat för uppgår till 6 st (antal bockar i kolumnen summeras längst ner) är det fullbokat. Då får du helt snällt vänta tills det att nästa tillfälle utannonseras. Principen "först till kvarn" tillämpas.

Jag var själv där med förra gruppen för några veckor sedan och det var verkligen super-skoj och riktigt imponerande. Alla gick där ifrån med stora leenden.

UPDATE #3!

Första besöket hos SweSim genomfördes i fredags. Det ska ha varit rent ut sagt skitkul och väldigt uppskattat enligt dom som var där! Hoppas vi kan sätta ihop lite bilder till ett reportage framöver. Hursomhelst, andra besöket blir torsdagen den 17:e februari, denna gång från kl 19:00 och max 6 personer för att det ska funka smidigt. Gå till enkäten >> och boka din plats om det funkar den 17:e februari, kl 19:00. Detta gör du genom att trycka på den lilla redigera-ikonen framför ditt namn och sedan kryssa i och avsluta med att Spara. När antalet personer som bockat för uppgår till 6 (antal bockar i kolumnen summeras längst ner) är det fullbokat. Då får du helt snällt vänta tills det att nästa tillfälle utannonseras. Principen "först till kvarn" tillämpas.

UPDATE #2!

Nästa fredag, dvs fredagen den 4:e februari kl 18:00-21:00 (åtminstone) blir första besöket hos Tim på SweSim. Det kommer att bli ytterligare ett tillfälle under februari och sedan ett eller ev två i mars så att hela gruppen (25 pers!) har möjlighet att gå. Max 7 personer per gång för att det ska funka smidigt enligt Tim. Detta innebär att du måste gå till enkäten >> och boka din plats om det funkar den 4:e februari, kl 18:00. Detta gör du genom att trycka på den lilla redigera-ikonen framför ditt namn och sedan kryssa i och avsluta med att Spara. När antalet personer som bockat för den 4:e uppgår till 7 (antal bockar i kolumnen summeras längst ner) är det fullbokat. Då får du helt snällt vänta tills det att nästa tillfälle utannonseras. Principen "först till kvarn" tillämpas.

OBS! Nu har vi dragit ett streck i antalet anmälningar för denna gång (25 pers). Sista person in blev Joakim Bergqvist, grattis ;-)

UPDATE #1!

Det blev ju ett väldigt intresse av att kolla in SweSim (18 st just nu). För att vi ska kunna hitta en eller flera lämpliga kvällar behöver Tim veta hur många som själva vill testa att "spaka lite". Det är realistiskt att hinna med 5-6 personer som kan testa då Tim ensam står för roddandet kvällen/kvällarna vi vill komma. Det är dock inga problem att ta dit hela gruppen för info, rundvandring och mingel...

Så för att kunna komma fram till hur många kvällar som behövs, och kunna lägga ut dessa i tiden, skulle jag vilja att ni går in och uppdaterar er intresseanmälan i den befintliga enkäten (Till enkäten >>). Tryck på den lilla redigera-ikonen framför ert namn. Din post hamnar då längst ner i listan och du kan kryssa i lämpligt alternativ. Glöm sedan inte att spara.

Tack för hjälpen!

Besöket är kostnadsfritt. Vill man själv ratta lite är ett bidrag till kaffekassan önskvärt. Om man sedan är intresserad kan man bli medlem och flyga mer. Ytterligare info på plats och på webben.

Anmäl dig på denna webenkät om du är intresserad >> Observera! Tidpunkt för besöket meddelas senare.

Du kan se ett smakprov från en simulatorflygning här: http://www.youtube.com/watch?v=-ZVgF_ZD4lc

Länk till SweSim för mer info: http://www.swesim.se

Du har inte behörighet att skriva kommentarer.