Nyheter

Årsmöte tisdag 28 november

Fenix håller årsmöte tisdag 28:e november. Det har tidigare aviserats den 29:e, men eftersom vår braiga lokal var upptagen då ändrade vi till den 28:e. Alla handlingar finns nu i dokumentarkivet.

Skriv en kommentar (1 Kommentar)

Vånsjö Out-and-Return 2023

harkeberga 0822 introVi planerar för 6:e Juni  Nu är det dags för årets upplaga av vår nygamla "fly and hike"-tävling Vånsjö Out-and-Return. Vi planerar att köra nationaldagen (med reservation för vädret). Vi har ett nytt fantastiskt fält och reglerna är aningen justerade för i år (något ökat avdrag om man inte kommer tillbaka).

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

PPC 2023

PPC2023Nu återstartar äntligen vår klassiker poängplockarcupen PPC. Nu med fantastiskt fint nytt sommarfält med många nya punkter och poäng. Anmäl dig till tävlingen och logga tracklogg på flightlog så räknas poängen automatiskt. Tävlingen pågår 2023-04-06 till 2023-10-29.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Ät gott på Granholmstoppen

Våra idrottskompisar på Granholmstoppen, discgolfarna, bjuder in oss att besöka deras nyöppnade restaurang med napoletansk pizza som huvudnummer. Fenix-medlemmar äter till samma medlemspriser som discgolfklubben.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Fenix årsmöte 2022 - 22 November

Välkomna till årsmöte !
Fenix håller årsmöte tisdag 22:e November. Plats Havregatan 4, Södermalm. Tid kl 19:00 (mingel från 18:00). Årsmöteshandlingar hittas här: - länk (kräver att man är inloggad)

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Fenix har nöjet att kunna erbjuda våra paramotorflygande medlemmar ett nytt fält att flyga ifrån.

Fenix årsmöte 2021 - 23 November

Välkomna till årsmöte !
Fenix håller årsmöte tisdag 23:e November. Plats Havregatan 4, Södermalm. Tid kl 18:30 (mingel från 18:00). Årsmöteshandlingar (nu kompletta) hittas här: - länk (kräver att man är inloggad)

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Fenix får eget swish-nummer

Fenix ändrar betalningsrutiner för vinschverksamheten. Från och med nu ska betalningar med Swish ske till föreningens eget nummer 123 529 99 38 (Företagsswish). Enklare för funktionärerna som slipper "låna ut" sina egna swish-konton.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Härkeberga Out-and-Return 2021

harkeberga 0822 introVi planerar för helgen 5-6:e Juni  Nu är det dags för årets upplaga av "fly and hike"-tävlingen Härkeberga Out-and-Return. Vi planerar att köra under nationaldagshelgen (med reservation för vädret) . Reglerna är som tidigare med returbonus/avdrag.

Skriv en kommentar (2 Kommentarer)

PPC 2021

PPC2020Nu startar en corona-försenad version av vår klassiker poängplockarcupen PPC. Vi kör som vanligt, du inte behöver registrera in punkterna. Det räcker med att anmäla sig till tävlingen och logga tracklogg på flightlog. Tävlingen pågår 2021-04-30 till 2021-10-31.

Skriv en kommentar (1 Kommentar)

Välkomna till årsmöte !
Fenix håller årsmöte onsdag 25:e November kl 18. Mötet kommer att ske på distans - Zoom (länk och instruktioner skickas ut till medlemmarna). Årsmöteshandlingar hittas här: - länk (kräver att man är inloggad) EDIT: Nu även instruktioner i artikeln

Skriv en kommentar (1 Kommentar)

Härkeberga Out-and-Return 2020

harkeberga 0822 introVi planerade för helgen 6-7:e Juni, 14:e Juni blev det  Nu är det dags för årets upplaga av "fly and hike"-tävlingen Härkeberga Out-and-Return. Vi planerar att köra under nationaldagshelgen (med reservation för vädret) . Reglerna är som tidigare med returbonus/avdrag.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

beerVälkommen alla gamla och nya medlemmar, och andra flygsportare, till Fenix VIRTUELLA Flygpub onsdag 1 april från kl 18. Vi håller till på nätet denna gång av allmänt kända skäl. Ladda med bira och filmer.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

PPC 2020

PPC2020Nu startar årets version av vår klassiker poängplockarcupen PPC. Vi kör som vanligt, du inte behöver registrera in punkterna. Det räcker med att anmäla sig till tävlingen och logga tracklogg på flightlog. Tävlingen pågår 2020-02-14 till 2020-10-31.

Skriv en kommentar (5 Kommentarer)

Fenix årsmöte 2019 - 3 December

Välkomna till årsmöte !
Fenix håller årsmöte tisdag 3:e December. Plats Havregatan 4, Södermalm. Tid kl 18 (mingel från 17:30). Årsmöteshandlingar hittas här: - länk (kräver att man är inloggad)

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Härkeberga Out-and-Return 2019

harkeberga 0822 introVi planerar för 6:e till 9:e Juni  Nu är det dags för årets upplaga av "fly and hike"-tävlingen Härkeberga Out-and-Return. Vi planerar att köra under helgen 6-9 Juni (med reservation för vädret) . Reglerna är som tidigare med returbonus/avdrag.

Skriv en kommentar (1 Kommentar)

PPC 2019

PPC2019Nu startar årets version av vår klassiker poängplockarcupen PPC. Vi kör som vanligt, du inte behöver registrera in punkterna. Det räcker med att anmäla sig till tävlingen och logga tracklogg på flightlog. Tävlingen pågår 2019-02-16 till 2019-10-31.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Fenix årsmöte 2018 - 14 november

Välkomna till årsmöte !
Fenix håller årsmöte onsdag 14 november. Plats Havregatan 2, Södermalm. Tid kl 18.  
Årsmöteshandlingar (nu med protokoll också) hittas här: - länk (kräver att man är inloggad)

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Ladda för Härkeberga Flygfest 2-10 juni

I nationaldagsveckan laddar vi för Härkeberga Flygfest. Om vädret står oss bi kör vi öppet på Härkeberga hela veckan. Den inledande helgen avgörs klubbtävlingen Härkeberga Out-and-return.  UPDATE - Paramotormöjlighet 6:e och 9:e Juni.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Härkeberga Out-and-Return 2018

harkeberga 0822 introVi planerar för 2:e och 3:e Juni  Nu är det dags för årets upplaga av "fly and hike"-tävlingen Härkeberga Out-and-Return. Vi planerar att köra under helgen 2-3 Juni (med möjlighet till reservdagar under flygkollot som pågår hela veckan efter) . Reglerna är som tidigare med returbonus/avdrag.

Skriv en kommentar (3 Kommentarer)

PPC 2018

PPC2015Nu startar årets version av vår klassiker poängplockarcupen PPC. Vi kör som vanligt, du inte behöver registrera in punkterna. Det räcker med att anmäla sig till tävlingen och logga tracklogg på flightlog. Tävlingen pågår 2018-03-03 till 2018-10-31.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Fenix fyller 20 år. Två decennier har gått sedan den där spanienresan som resulterade i att en ny klubb för skärmflygare bildades i Stockholm. Det ska vi fira på årsmötet tisdag 28 november. Plats Havregatan 2, Södermalm. Tid kl 18. Update: Årsmöteshandlingar klara - länk 

Skriv en kommentar (4 Kommentarer)

Härkeberga Out-and-Return 2017

harkeberga 0822 intro*Update* Vi körde 3:e och 6:e Juni - Resultatet är klart!* Nu är det dags för årets upplaga av "fly and hike"-tävlingen Härkeberga Out-and-Return. Vi planerar att köra under helgen 3-4 Juni (med 5-6:e Juni som reservdagar) . Reglerna är som tidigare med returbonus/avdrag.

Skriv en kommentar (4 Kommentarer)

Flygpub 4 April

beerVälkommen alla gamla och nya medlemmar, och andra flygsportare, till flygpub Tisdagen 4 April från kl 18. Vi håller till på Södra Hörnan (f.d. Harrys) som ligger vid Södra Station, hörnet Swedenborgsgatan-Fatburs Brunnsgata. Inget speciellt tema denna gång utan bara ett skönt urval.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

PPC 2017

PPC2015Nu har vi startat årets version av vår klassiker poängplockarcupen PPC. Vi kör som vanligt, du inte behöver registrera in punkterna. Det räcker med att anmäla dig till tävlingen och logga tracklogg på flightlog. Tävlingen pågår 2017-02-04 till 2017-10-30.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Flygpub 2 November - NYTT DATUM!

harrysVälkommen alla gamla och nya medlemmar, och andra flygsportare, till flygpub onsdagen 2 November från kl 18. Vi håller till på Harrys vid Södra Station, hörnet Swedenborgsgatan-Fatburs Brunnsgata. Temat denna gång blir videos med hög kvalitet!

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Flygpub 6 December - Sista för i år

beerVälkommen alla gamla och nya medlemmar, och andra flygsportare, till flygpub TISDAGEN 6 December från kl 18. Vi håller till på Södra Hörnan (f.d. Harrys) som ligger vid Södra Station, hörnet Swedenborgsgatan-Fatburs Brunnsgata. Filmer denna gång blir en blandat kompott!

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Flygpub 4 Oktober - Hänt i sommar

harrysVälkommen alla gamla och nya medlemmar, och andra flygsportare, till flygpub tisdagen 4 Oktober från kl 18. Vi håller till på Harrys vid Södra Station, hörnet Swedenborgsgatan-Fatburs Brunnsgata. Första träffen i höst serien av detta event. Vi fortsätter på förra kvällens tema som "Hänt i sommar".

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Flygpub 6 September - Hänt i sommar

harrysVälkommen alla gamla och nya medlemmar, och andra flygsportare, till flygpub tisdagen 6 September från kl 18. Vi håller till på Harrys vid Södra Station, hörnet Swedenborgsgatan-Fatburs Brunnsgata. Första träffen i höst serien av detta event. Kvällens tema är "Hänt i sommar".

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Härkeberga Out-and-Return 2016

harkeberga 0822 introNu är det väldigt snart dags för årets upplaga av "fly and hike"-tävlingen Härkeberga Out-and-Return. Vi planerar att köra under nationaldagshelgen, dvs 4-5 Juni (med 6:e Juni som reservdag) . Reglerna är som 2015 med returbonus/avdrag.

Skriv en kommentar (2 Kommentarer)

Flygpub 3 Maj - Vad hände i Åre?

harrysVälkommen gamla och nya medlemmar, och alla andra flygsportare, till flygpub tisdagen 3 Maj från kl 18. Vi håller till på Harrys vid Södra Station, hörnet Swedenborgsgatan-Fatburs Brunnsgata. Detta är sista chansen innan vi gör sommar uppehåll. Denna gång så fokuserar vi på vad som hände i klubbveckan uppe i Åre. Kom och snacka av dig lite.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)