2023

Årsmöte med snöyra och pizza

Fenix höll årsmöte tisdag 28:e november. Det har blivit lite tradition de senaste åren att det blir snöoväder samma dag, och det bidrog nog till att några stannade hemma. Men vi var ändå 28 medlemmar på plats. Två nya valdes in i styrelsen.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Fenix höstresa 2023 till Alicante – fina flyg varje dag

Årets höstresa gick åter till Alicante. Ingen jättestor grupp denna gång men vädret var suveränt med flygning varje dag. Torbjörn Robin åkte med på en Fenix-resa för första gången och berättar om sina intryck i luften och på marken, och varför det är viktigt att åka på en resa utomlands tidigt i "flygkarriären".

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Andreas har lämnat oss

Det var med oändlig sorg och smärta som vi nåddes av budet att vår medlem och vän Andreas Valta avlidit fredagen den 14 juli. En av dem som kände honom bäst är Marilu, som här skriver om Andreas som vi kommer att sakna så mycket. 

Skriv en kommentar (1 Kommentar)

Utbildningsdag med våra verksamhetsledare

Lördagen 23 september genomfördes en utbildningsdag med 30 av våra verksamhetsledare i Fältgruppen i caféet på Barkarbyfältet. 

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Johan Nordenfelt vann med knapp marginal före Fredrik Lotse ett lyckat Vånsjö Out-and-return på nationaldagen och kan därmed titulera sig distriktsmästare i Stockholm.

Skriv en kommentar (2 Kommentarer)