Marina ny i styrelsen

Fenix årsmöte 25 november genomfördes som videokonferens, och det fungerade bra eftersom inga svåra frågor kom upp till diskussion. Nytt tillskott i styrelsen är Marina Ström. 

Vi var såg rätt många som tyckte det var tråkigt att inte kunna hålla vårt årsmöte som vanligt. Fenix har ju styrkan av att hålla populära och välbesökta årsmöten, då vi firar varandra och vad vi åstadkommit under året. Men det gick ju bra på distans också, även om det inte får bli en vana.

Ny i styrelsen valdes Marina Ström Seez. Marina är relativt ny som skärmflygare. Hon har bara flugit i ett drygt halvår men har varit väldigt aktiv och utvecklats fint som pilot. Marina har också snabbt kommit in i föreningsgemenskapen, och känner starkt för att vara med och utveckla klubben. Lite extra intressant är att hon studerat Sport Management, med syftet var att teoretiskt lära sig hur man kan utveckla idrotten i samhället – från hur breddidrottsklubbar kan verka inkluderande över alla åldrar och nivåer, med grund i glädjen till sporten, till hur man hanterar en kommersialisering och professionalisering av idrotten.

Välkommen Marina, roligt att ha dig ombord!

Sist på mötet hyllade vi som vanligt våra främsta tävlande.

  • Ove Borndalen blev klubbmästare med ett fint flyg i Härkeberga Out-and Return. På bild ovan tar han emot sitt pris vid senare tillfälle. Ove är den förste som vunnit vårt klubbmästerskap genom att ta sig hela vägen tillbaka till starten i luften.
  • Johan Nordenfelt vann poängplockarcupen genom många intensiva flyg på våra vinschfält.

Bägge belönades med en flaska Pol Roger, och Ove får även ta hand om vandringspriset under året som kommer.

Du har inte behörighet att skriva kommentarer.