Barkarby och Härkeberga, en helg i maj

I slutet av maj bjöd Team 3 upp till en blåsig dans, både på Barkarby och Härkeberga, i nämnd ordning.
Lördagsdansen på Barkarby bevistades av dom närmaste anhöriga. Medan Söndagsdansen på Härkeberga lockad publik både från när och fjärran.

Här ser vi Borris starta Elin i sin Gin Sprint, X-alps edition. Ryktet säger att den snart ska pensioneras till förmån för en mer färgglad flygmackapär.

Full koncentration, på världsfreden eller om det lyfter mer ovan skogen. Svåra val och beslut.

 Här någonstans har Boris sagt dom magiska orden kör, kör, kör.

Nu är det Sonjas tur att få se jorden från ovan. Här har hon visast sin startledaren hur alla dessa snören och ringar ska kopplas till
winchsnöret, som i sin tur försvinner bort till winch mackapären.

Detta är winch mackapären som Sonja sitter fast i genom alla snören och ringar.
Det är Ove som för befälet över den, just nu, när han drar i en av alla spakar säger den brum, brum och då åker Sonja upp i luften och alla är glada.
Ove för även befälet över en spade som han använder för att bygga Fenix ny skryt hang.
Han fick det uppdraget på årsmötet när förslaget om att flytta Hammarsbackar till Barkarby röstades ner av ekonomiska skäll.

Och nu är Sonja i luften, efter att Ove låtit brum, brum. Om jag räknat rätt brum brumade det sex gånger till Sonjas ära.

Nu har vi flyttat os till söndagsdansen på Härkeberga. Det var inte lika muntert där när det var dags för soundcheck på wincmackapären, det saknades vissa vitala delar. Men nu går jag händelserna i förväg, innan vi kunde konstatera avsaknaden av vissa vitala delar. Genomfördes ett hårt och dedikerat detektivarbete. Ledtråd 1 ingen kylvätska. Ledtråd 2 (visade sig vara ett villospår, men var favorit länge), skitiga glasögon. Ledtråd 3 något verkar saknas. Ledtråd 4 någon sade sig ha hört talas om att någon set ett föremål som nu verkar saknas. Med dessa fyra ledtrådar och lite kylarvätska, var det enkelt för Team 3 att lösa mysteriet med den eventuella avsaknaden av vissa vitala delar. Nu var vi var redo att bjuda upp till dans.

Här ses en "okänd" fara runt i en polka med "okänd" partner.
Bilden har medvetet gjorts oskarp och suddig på grund av hänsyn till inblandade parter.

Det var gott om så kallade panelhönor, som inte ville flyga.

Här är en till...

...och ytterligare en som vänder bort blicken i skam över att ha blivit observerad av Pierre eller om det kanske kan vara Magnus från ovan i sin trånad.

Lite mingel bilder från baren. Från vänster syns den andra Tommy (kan även vara den första beroende på hur man räknar).
Pierre, Mauritz, Magnus, Jenny och eventuellt Kapten Zoom.

Här ser vi nu resultat av Fenix´s ungdomssatsning 2017-2030. Lykke håller på att lära upp Ralph W i konsten att hämta linor.
Han har potential säger hon och med lite mer träning kan han gå långt!

Här är en bättre bild på Kapten Zoom, han här på väg att landa sitt nya fartyg.

Och med det vill jag eder ciceron på denna musikaliska resa, tacka eder alla å Team 3´s vägnar för att ni var med os.

 

PS
Vill du hjälpa Ove och Team 3´s  kamp för att Fenix ska få Stockholms finaste skryt hang. Gå till Brio eller Lek och Hobby och greppa en spade. vi träffas efter FlygPuben och gräver.

DS

 

Du har inte behörighet att skriva kommentarer.