2017

I trädtopparna med Fenix fältgrupp

Fenix genomför återkommande fortbildningar för sina funktionärer, eller ledare som man säger inom idrotten. I år blev det favorit i repris med teambuilding och personlig utmaning på Äventyrsbanan i Älta.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Grushögen – en vardagsrysare

En tidig torsdageftermiddag i maj får vi plötsligt veta att vårt vinschfält i Barkarby-Hägerstalund ska hyras till ett entreprenadföretag för lagring av 150 tusen kubikmeter grus. Avtalen är redan skrivna. Är det här vår sista strid? Om någon undrar vad styrelsen håller på med, så kan denna artikel vara av intresse.

Skriv en kommentar (3 Kommentarer)

Valvet rockar – valborg i Åre 2017

Fenix var traditionsenligt i Åre en förlängd valborgshelg, närmare bestämt 27 april till 1 maj. Ett tiotal medlemmar bodde på Lake Lodge vid Draklanda, några andra hade ordnat eget boende. Torsdag och söndag blev bra flygdagar med perfekta hangförhållanden i Tväråvalvet och några lyckades även få till ett nedflyg från Hummeln på lördagseftermiddagen. 

Skriv en kommentar (3 Kommentarer)

Barkarby och Härkeberga, en helg i maj

I slutet av maj bjöd Team 3 upp till en blåsig dans, både på Barkarby och Härkeberga, i nämnd ordning. Lördagsdans på Barkarby bevistades av dom närmaste anhöriga. Medan Söndagsdansen på Härkeberga lockad publik både från när och fjärran.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Håkan och Jennie åkte på styrelsens uppdrag till flygsportens årsstämmohelg i Örebro, och Håkan delar här med sig av sina intryck.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)