Sonia på nya äventyr...

Söndagen 7 maj for en glad samling flygare till Härkeberga för att flyga högt, långt och länge. 3/4 av Team 3 som var helgens team, hade flytt till Ålleberg. Då ryckte vår nye store fältteam ledare Sonia W in och började organisera, och vips var det verksamhet både torsdag och söndag. Man skulle kunna tro att hon vill flyga.

Här kan vi se det ovan nämnda Sonja, såg på sin himlafärd 1500 m upp. Men hon var inte helt ensam.

Magnus A var även han uppe och luftade sin Iota. Tidigare under dagen hade dom stora pojkarna varit och gästat fältet och rymt lika fort, Tobias Hinas tog sig 10 mil, lite norr om Tierp. Tor ramlade ner efter 48 km i trakterna av Björklinge.

Kansliarbetet skötes av vår kassör Lelle,   Tekniktemet hade skickat ut Molle för att hålla en vakande hand över Cesar, och det kom att behövas, Cesar var så uppspelt av att få komma ut, ur sitt fängelse att han fick hicka och tappade en av sina fjädrar, en av dom större. Men det löste Molle i sann MacGyver anda.

Vice ordförande Rolfsson står redo att starta.

Och där åker han upp.

Här ses Christian W, i en stilstudie, samlad och hårt fokuserad.

Owe B, en av Team 3 senaste värvningar, ses här göra en elegant och snygg start. När Owe inte  sågs flyga, var han på vinschen för att lära upp sig till vinschkusk. Som lärare och förste kusk hade vi Tomas P. Våra tappra vinschkuskar hann med 60 drag. Under första delen av dagen var utmanande starter med tidvis kraftig sidvind.

Sista bilden får bli en suddig och oskarp historia. Men vi hade ett gaggel ovan starten.
Kanske inte som i PWC´n, men ändå. Och på tal om tävlingar på P, fick vi en ny ledare i Fenix PPC. Undertecknad åkte runt i området Härkeberga, Skolsta och Öresundsbro och fick ihop 25 p på det flyget. 

Som avslutning en liten tanke nött. Vad får man om korsar.
En blå container. Några burkar rödfärg. Penslar och rollar i olika storlekar. Glatt humör. Några svordomar.

Svaret kan beskådas på ett vinsch fält nära dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Du har inte behörighet att skriva kommentarer.