2015

Många dekorerade vid årsmötet

Fenix årsmöte var som vanligt välbesökt, och i år bjöds på ett regn av silvermedaljer till särskilt trogna funktionärer.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Från Barkarby till Hamra grustag Part 2

Hmmm var var vi. Jo just det. Våra tappra hjältar i Team 3, har konstaterat genom, okulär besiktning av piloterna Magnus A, Oliver T och Jens K´s genomförda flyg på Barkarby samt opartiska intervjuer att det blåser, av bara fan på höjd. Så med vindstruten i topp läggs vinchningen ned.

Skriv en kommentar (4 Kommentarer)

Hänryckt i Härkeberga

harkeberga 2897 introPå pingstdagen blev det äntligen säsongspremiär i Härkeberga. Vi bad en av våra nyaste medlemmar berätta hur det kändes att besöka Härkeberga första gången.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Från Barkarby Till Hamra grustag Part 1

En söndag i mitten på November, tyckte Team 3 att det var dags att trotsa väderprognoserna. Vi åkte med god fart och gott humör till Barkarby. På plats är det strålande sol, stärkande kyla och nästan vindstilla.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Granholmsmassivet - en blåsig historia

Det fanns en tid då vi drömde om vinchning på Barkarby med solen i ansiktet och varion som låter pip, pip,pip.piiiip under tiden som moder jord långsamt försvinner under våra fötter.

Skriv en kommentar (2 Kommentarer)

Höstresa 2015

hc15 bjorn1 introÅrets höstresa till Hotel California på spanska sydkusten blev en braksuccé. Flygning alla dagar i riktigt fina förhållanden.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Bakom kulisserna

grasklippning introNär flygvädret är uselt passar vi på att göra "tråkiga" saker, som att skriva brev, gå på möten, ringa telefonsamtal – allt för att trygga tillgången till våra flygställen. Här är några aktuella exempel.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Valborg i Åre

are15 03 introVarje år i valborgsveckan åker Fenix till Åre. I år var det massor med nya medlemmar med på resan, och de lämnar här en rapport om hur det är att vara ny på en av Fenix klubbresor.

Skriv en kommentar (2 Kommentarer)