Kåseberga 2008

HönsSommarens stora händelse närmar sig med stormsteg, nu är det bara dagar kvar till årets Fenixresa till Kåseberga. Snart kommer Fenixsajten att fyllas med bilder och text om episka flygdagar med den ena Fenixen efter den andra högt över Stenarna. Reportagen finns i en särskild meny på förstasidan.

Rykten florerar om att det planeras offerblot vid stenarna vid midnatt redan på måndag för att främja vädergudarna till att låsa rätt i både styrka och riktning! bara rykten dock.

Precis som HönsaHans meddelade efter att ha provbott de nya lägenheterna under midsommarhelgen så väntar oss ett fantastiskt boende i år. Nytt och fräscht, max fem pers per lägenhet, uteplats med grill, tvättstuga osv osv. Glöm inte att ta med lakan!

Redan på lördag 19 är vi 17 personer på plats. Några av oss åker ner tidigare under veckan och förbereder invasionen. Vi kommer att se till att alla lägenheter är utrustade med frukost och lite basvaror så det räcker över helgen. Sen får varje lägenhet samordna frukostinköp och redovisa till kamrern. Tänk på att det inte finns någon affär i Kåseberga om du vet att du har speciella behov. Närmaste stora mataffär är Ica Maxi i Ystad, men det finns mindre butiker på närmare håll, bland annat i Borrby.

De som är anmälda nu är Prez Björn & First Lady, Jonny I, LEK, Mange K, Nina, Kent, Jill, Hönsa-Hans, Matz, Robert, Folke, Irving, Hönsa-Stefan, Mats D, Grosshandlarn, Olof, Camilla, Per, Tim, Conny, Jörn och Sofia (reservation för eventuella sent anmälda som bara Hasse vet om).

Första fem dagarna är det i stort sett fullbokat, sedan finns det fortfarande utrymme för att komma ner med kort varsel, men kontakta alltid Hönsa-Hans för att få aktuell information om platserna!

Förutom att byn invaderas av 20-talet Fenixar så arrangerar CPS en massa fantastiska saker medan vi är där, först ut är den nordiska tjejträffen torsdag 17–söndag 20 juli. Sen kommer Hang-SM med flygfestival i dagarna tre, 28–30 juli. Kolla in på http://www.cps.to/ för alla detaljer. Packa maskeradstassen! (Stefan har visst köpt upp Gubbängens hela förråd av vita påskfjädrar till sin dräkt...)

Vi ses i Kåseberga!
Styrelsen

Du har inte behörighet att skriva kommentarer.