Pingst på Malmby

Det blev en fin pingsthelg på Malmby. Trots att lördagen regnade bort fick vi två fina dagar. Söndagen blev så lyckad att fältteamet sov över på Skäggesta och körde på annandagen (måndagen) också.

Fältteamet hade planerat för i första hand lördag–söndag med övernattning. Men lördagen avbröt vi mitt på eftermiddagen pga regn och då ville alla åka hem.

Pingst på Malmby

På söndagen blev det dock jättefint väder och 70 flyg. Hade vi haft båda vinscharna på plats hade vi kört med bägge. Vi flög i termik ända till kl 19. Ovan gör startledare Håkan Lindqvist Robert Krol klar för start. Kön står disciplinerat och väntar på sin tur, med Helene Kihlström först i ledet.

Pingst på Malmby

Ovan frisbee och vinschning och balansering. Efter den fina dagen, och med goda prognoser för måndagen (annadag pingst) blev alla inspirerade att köra en extra dag. Fältteamet och några till sov därför över på Skäggesta. Efter en hård kväll i Åker ;-) softade vi i bastun och kom i säng i vettig tid.

Pingst på Malmby

På måndagen blev det också en full flygdag, och totalt cirka 130 flyg under helgen. Här myser presidenten i det solvarma gräset.

Pingst på Malmby

Det var andra aktiviteter på fältet också. Streetrace med diverse sportbilar. Funkade utmärkt att samnyttja fältet. Extra roligt under helgen var att vi fick två nya vinschförare klara – Robert Krol och Tord Karlsson.

Du har inte behörighet att skriva kommentarer.